EFT-opleiding bij Novet

Beschrijving van de opleiding door hoofddocent Gabriëlle Rutten

Novet biedt opleiding in de officiële Gold Standard EFT die Gary Craig heeft ontwikkeld. Binnenkort zal Novet overgaan in de vertegenwoordiger voor Gary Craig in Nederland. Het nieuwe opleidingsinstituut gaat heten: Gary Craig Official EFT Training Center.
In het nieuwe trainingscentrum kun je zowel Gold Standard EFT leren als ook Optimal EFT. Tot nader order geven we de Novet opleiding die al helemaal gericht is op het onderwijzen van Gold Standard EFT. Het curriculum van de oude levels 1,2 en 3 zijn obsoleet en al in 2011 losgelaten door Craig. Wij volgen een andere opbouw. Een belangrijk voordeel van de aangeboden Novet opleiding is de uitgebreide aandacht die gegevens wordt aan de fysiologie van stress, hoe EFT daarop ingrijpt en het voorkomen van her-traumatisering van je cliënt. Novet heeft direct contact met Gary Craig om de laatste ontwikkelingen bij te houden en vorm te geven.

Meer informatie lees je op de website van Novet

 

 

Meer weten over de achtergrond en de diversiteit aan opleidingen in Nederland en Vlaanderen? Lees het artikel dat tot stand is gekomen in samenwerking met de op onze website vermelde opleiders.