Martin de Witte, algemeen bestuurslid

Een collega had als missie om EFT achter de voordeur te krijgen van alle gezinnen in Nederland. Dat vond ik een heel mooie missie en daar sluit ik mij volledig bij aan. Want dat impliceert dat alle ouders hebben ontdekt dat ze met deze methode hun kinderen kunnen helpen om zich dagelijks te verlossen van de stress van vervelende ervaringen. En als dat vanaf de kindertijd gebeurt, zullen daar uiteindelijk prachtige, evenwichtige volwassenen uit voortkomen….
Zelf kwam ik meer dan 10 jaar geleden met EFT in aanraking. De effectiviteit daarvan bleek zo indrukwekkend dat ik uiteindelijk besloot om na mijn pensionering bij de Luchtmacht (toen nog 2,5 jaar te gaan), daar zelf een praktijk mee te beginnen.
In het bestuur van Stichting EFT wil ik graag mijn bijdrage leveren aan de mogelijkheid om als vertegenwoordiger van de aangesloten EFT-behandelaars tot samenwerking te komen met de belangengroepen van hen die leiden onder emotionele problematiek. Samen staan we sterker.