Aanmeldpagina voor deelname aan Stichting EFT

Vul hier je gegevens in om je aan te sluiten bij Stichting EFT. Dank alvast voor je aanmelding!

Verklaring

Ik verklaar, dat ik mijzelf doorlopend ontwikkel in mijn vak als behandelaar d.m.v. het volgen van (bij)scholing, intervisie en het (al dan niet met EFT) behandelen van persoonlijke en werk-gerelateerde issues. Ik kan dit desgevraagd aantonen. Bij deze verklaar ik, dat ik onderstaande naar waarheid heb ingevuld. Ik begrijp dat ik een factuur zal ontvangen van maximaal € 100,00 (€ 50,- eenmalige investeringsbijdrage en € 50,- jaarlijkse bijdrage. Mijn jaarlijkse bijdrage is het eerste kalenderjaar afhankelijk van de aanvangsdatum, deze wordt naar rato berekend). Mijn profiel zal na voldoen van de factuur worden getoond op de website van Stichting EFT.

• Kopieer en plak de URL van je website.
  • Geef hier aan welke EFT-opleiding je hebt gedaan.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, .
      Je kunt dit formulier alleen verzenden als je akkoord bent met onze privacyverklaring.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.