Cella van der Staak – adviseur

Cella van der Staak
Opleider New Lifepoint

Van origine kom ik uit het bedrijfsleven. Hier ontdekte ik dat communicatie en zelfinzicht ondergeschoven kindjes zijn. Mede daardoor ben ik Psychologie en NLP te gaan studeren. Daarin ben ik afgestudeerd. In de loop der jaren heb ik de waarde van EFT ontdekt, voor mij de meest directe, krachtige en gebruiksvriendelijke tool. Sinds 2012 gebruik ik een combinatie van tools uit Psychologie, NLP en Matrix Reïmprinting.

Als tweede AAMET gecertificeerde EFT Master in Nederland ben ik aangesloten bij de internationale beroepsvereniging voor EFT therapeuten, AAMET International.

Daarnaast ben ik de enig gecertificeerde Matrix Reïmprinting trainer voor Nederland en ben ik aangesloten bij EFTMR Academy van Karl Dawson.

In Nederland train ik professionele coaches op EFT level 1, 2 en 3 en Matrix Reïmprinting. Ik ondersteun de organisatie Stichting-EFT.

Ervaring:

Cella heeft EFT- en Matrix Reïmprinting vaardigheden geleerd van EFT Master Karl Dawson. Daarnaast heeft zij veel workshops gevolgd bij Ann Adam, Alina Frank & Craig Weiner, Sharon King en Carol Look. Zij werkt met EFT en MR sinds 2012, geeft EFT-opleidingen sinds 2015 en Matrix Reïmprinting opleidingen sinds 2017. Zij geeft sinds 2011 NLP-opleidingen. Zij is afgestudeerd Psycholoog (Arbeid & Organisatie en Klinisch), NLP Health – Master Practitioner-coach, NLP-trainer. Zij is aangesloten bij de NVNLP, de NLPU, AAMET en EFTMR.