M. de Witte

Verdilaan 85, 7604 JV Almelo 06-83 22 70 32
Bezoek Website E-mail Behandelaar
Martin de Witte.jpg

Als jij ervoor kiest, gaan we samen de energieverstoring opheffen, die in je lichaam is ontstaan tijdens een nare gebeurtenis in het verleden en waar je nog steeds die negatieve emoties bij kunt oproepen en kunt voelen in je lichaam (zoals verdriet vaak gevoeld wordt als een dichtgeknepen keel). Na behandeling voel je niets meer en kun je geen emoties meer oproepen.

Mijn persoonlijke aanpak blijkt bij meer dan 90%(!) van mijn cliënten te helpen. Kijk maar eens bij de succesverhalen op mijn website en bij wat mensen op mijn FB-pagina schrijven. Daarom kan ik het mij veroorloven een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Als jij de pech hebt dat het bij jou niet werkt en je dus niet tevreden bent, dan hoef je ook niets te betalen.

Tot 2017 worden mijn behandelingen ook nog eens vanuit het aanvullende pakket (gedeeltelijk) vergoed door de volgende zorgverzekeraars: Menzis, CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra, Zilveren Kruis, Avéro, FBTO, OZF, Agis, VvAA, PNOzorg en De Friesland.

Ik ben een Novet (Nederlandstalig Opleidingsinstituut voor EFT-Toepassingen) gecertificeerde EFT-behandelaar en tevens bestuurslid van die stichting.

Sinds 2008 werk ik met EFT en ben daar sinds mijn pensionering als luchtmachtofficier in 2011 full time mee bezig.

Behandelingen via de telefoon geven dezelfde goede resultaten. Dus je hoeft daarvoor echt niet naar Almelo te komen.

BedrijfsnaamEmotietherapeut
Naam behandelaarMartin de Witte