EFT-opleiding bij EQlibre

Beschrijving van de opleiding door trainer Yvonne Toeset

De opleiding bij EQlibre staat garant voor kwaliteit, kennis, creativiteit en praktische vaardigheden. De waardering voor deze opleiding wordt omschreven als zeer professioneel, helder en inspirerend.
De opleiding volgt de internationale richtlijnen voor EFT-training van AAMET.
Doel van de opleiding is om de vaardigheden en technieken die nodig zijn om EFT als professional in te zetten, zodanig onder de knie te krijgen, dat je met vertrouwen direct aan de slag kunt met EFT in jouw praktijk. De opleiding beoogt, dat je na het volgen een gedegen theoretische basis hebt en voldoende inzicht en professionele vaardigheden om deze toe te passen als een professionele EFT begeleider. Je leert verschillende technieken om diverse klachten effectief met EFT te kunnen aanpakken.
De opleiding biedt voldoende mogelijkheid om het persoonlijke proces van iedere cursist optimaal te begeleiden. Er is voldoende ruimte voor feedback en persoonlijke ondersteuning.

Meer informatie lees je op de website van:

Logo EQLibre

 

 

 

 

Meer weten over de achtergrond en de diversiteit aan opleidingen in Nederland en Vlaanderen? Lees het artikel dat tot stand is gekomen in samenwerking met de op onze website vermelde opleiders. 

  

 

X