Yvonne Toeset – adviseur

Yvonne Toeset opleider EQlibreMijn interesse in wat mensen beweegt loopt als een rode draad door mijn werkzame bestaan. Van danseres werd ik actrice, trainingsacteur, trainer, coach en EFT therapeut. Het is steeds mijn uitgangspunt om te onderzoeken wat de ander motiveert en inspireert en op te lossen wat de obstakels zijn om de geïnspireerde doelen te halen. EFT is daarbij mijn vaste trouwe partner geworden.
Mijn EFT vaardigheden heb ik geleerd van prominente EFT Masters zoals Gwyneth Moss, Ann Ross, Jaqui Crooks, Karl Dawson en natuurlijk Gary Craig. Ik ben aangesloten bij de internationale beroepsvereniging voor EFT therapeuten, AAMET International.
Als enige AAMET gecertificeerde EFT Master in Nederland zie ik het als mijn verantwoordelijkheid EFT te promoten en de kwaliteit van EFT en EFT professionals te bevorderen. Ik doe dat met veel plezier door het geven van EFT opleiding, het schrijven van boeken, het geven van workshops en consulten, het initiëren van EFT evenementen en het ondersteunen en adviseren van organisaties zoals Stichting EFT.

Ervaring
Yvonne werkt met EFT sinds 2004 en geeft EFT opleiding vanaf 2009. Yvonne heeft meer dan 20 jaar ervaring in het trainen van mensen op het gebied van communicatieve vaardigheden, leiderschap en persoonlijke groei. Zij is Master Practitioner Coach en aangesloten bij de NOBCO
.

Innerlijke Rust met EFT, Spectrum, 2011