Skip to main content
  • Aangesloten Professionals

Waar let je op?

Bij het vinden van een EFT-professional is het vooral belangrijk dat je iemand kiest bij wie je je op je gemak voelt. Veel professionals bieden de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fysieke consulten of online? Een fysiek consult is vaak prettig, maar online of zelfs telefonische consulten zijn ook mogelijk. Afstand hoeft daardoor niet de doorslaggevende factor te zijn bij het maken van een keuze. Bij de zoekfunctie kun je expliciet filteren op professionals die hun diensten ook online dan wel uitsluitend online aanbieden. Professionals die een fysieke praktijkruimte hebben, staan vermeld op de landkaart. Klik op de pinnetjes op de kaart voor meer informatie. Onder de kaart zie je een overzicht van alle professionals.
- Disclaimer -

Informatie over deze professional

Naam: Elly van Oosterhout
Praktijknaam: Praktijk Anode
Omschrijving: Sinds 2001 werk ik in de (forensische) verslavingszorg waar ik de nodige ervaringen heb opgedaan en nog altijd met veel plezier werk.
Sinds ik bekend ben geworden met EFT heeft deze indrukwekkende methode mijn volledige enthousiasme gekregen. In 2015 heb ik bij Novet de EFT-opleiding gevolgd en heb ik naast mijn baan binnen de verslavingszorg een eigen praktijk waar ik voornamelijk werk met EFT als behandelmethode. Tijdens de sessies werk ik heel veel met het gedachtengoed van systemisch werk (familie-opstellingen/ De Fontein) en gebruik ik de kennis uit 'Zielsoorzaken van ziekten).
Sinds 2018 ben ik actief als supervisor voor Gary Craig Official EFT Training Center wat ik ervaar als een enorme aanvulling op mijn werkzaamheden.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Hindert 9
Postcode: 5721 WK
Plaats: Asten
Telefoon: 06-27 07 05 09
Website: http://www.praktijkanode.nl/
Email: elly@praktijkanode.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: