Skip to main content
  • Aangesloten Professionals

Waar let je op?

Bij het vinden van een EFT-professional is het vooral belangrijk dat je iemand kiest bij wie je je op je gemak voelt. Veel professionals bieden de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fysieke consulten of online? Een fysiek consult is vaak prettig, maar online of zelfs telefonische consulten zijn ook mogelijk. Afstand hoeft daardoor niet de doorslaggevende factor te zijn bij het maken van een keuze. Bij de zoekfunctie kun je expliciet filteren op professionals die hun diensten ook online dan wel uitsluitend online aanbieden. Professionals die een fysieke praktijkruimte hebben, staan vermeld op de landkaart. Klik op de pinnetjes op de kaart voor meer informatie. Onder de kaart zie je een overzicht van alle professionals.
- Disclaimer -

Informatie over deze professional

Naam: José Kamphuis
Praktijknaam: Psychologiepraktijk Xanima
Omschrijving: Hoi, welkom op mijn profiel!
Mijn naam is José Kamphuis en ik ga graag samen met jou op zoek naar hoe jij krachtiger in je leven kan staan zodat jij je pad kan bewandelen zoals jij dat wilt. Zodat jij in het leven kan staan zoals je in wezen bent. En dit bedoel ik in de breedste zin van het woord.
Zowel kinderen, jongeren als (jong)volwassenen, met uiteenlopende klachten, zijn meer dan welkom. Vanuit mijn Psychologiepraktijk Xanima bied ik een divers holistisch behandelaanbod waarvan onder andere EFT en Pesso psychotherapie. Uit al mijn ervaringen, die ik heb opgedaan In de afgelopen 16 jaar in de ggz en jeugdzorg, combineer ik een effectieve mix van verschillende interventies. Deze stem ik af op wie jij bent, wat bij jou past, waar jij het meest bij gebaat bent en wat aansluit bij jouw vermogens. Hoe doen wij dit? Jij kent jezelf het beste en neemt jouw input mee en ik put uit al mijn kennis en ervaringen en pas dit toe. Met deze samenwerking heb ik alle vertrouwen in jouw proces!
Wil je meer informatie, neem anders een kijkje op mijn website. Je mag mij ook mailen of bellen. Zie hiervoor mijn contactgegevens hieronder.
Wie weet tot ziens en een hartelijke groet,

José Kamphuis
Psycholoog // EFT-therapeut // Pesso psychotherapeut
Psychologiepraktijk Xanima
http://www.x-anima.nl
Tel: 06-49883421
Mail: jose@x-anima.nl

Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Delftlaan 5
Postcode: 1566 VA
Plaats: Assendelft
Telefoon: 0649883421
Website: https://www.x-anima.nl
Email: jose@x-anima.nl

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode: 7241 PC
Provincie 2e locatie: Gelderland

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://linkedin.com/in/josé-kamphuis-702a3b51
Twitter:
Instagram: