Skip to main content
  • Aangesloten Professionals

Waar let je op?

Bij het vinden van een EFT-professional is het vooral belangrijk dat je iemand kiest bij wie je je op je gemak voelt. Veel professionals bieden de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fysieke consulten of online? Een fysiek consult is vaak prettig, maar online of zelfs telefonische consulten zijn ook mogelijk. Afstand hoeft daardoor niet de doorslaggevende factor te zijn bij het maken van een keuze. Bij de zoekfunctie kun je expliciet filteren op professionals die hun diensten ook online dan wel uitsluitend online aanbieden. Professionals die een fysieke praktijkruimte hebben, staan vermeld op de landkaart. Klik op de pinnetjes op de kaart voor meer informatie. Onder de kaart zie je een overzicht van alle professionals.
- Disclaimer -

Informatie over deze professional

Naam: Lisa Bastiaansen
Praktijknaam: Lisa Bastiaansen - Pijn en Klachten Eliminatie
Omschrijving: Als EFT-coach help ik je om je lichamelijke problemen te laten verdwijnen. Denk aan een blijvende oplossing voor pijn bij hernia, ziekte van Crohn, Long Covid, artritis, intoleranties en psoriasis.

Ik richt me vooral op mensen die gewend zijn om de leiding te nemen. Mensen die nieuwsgierig zijn, die weten dat de oplossing niet altijd op de begane paden hoeft te liggen en die de leiding terug willen over hun gezondheid.

EFT is een effectief middel hiervoor, omdat we hiermee mentale patronen doorbreken, waardoor er een ander signaal het lichaam in gaat. Wanneer er rust is in het brein blijkt het lichaam te reageren in balans.
Dus als je last hebt van uitstelgedrag, perfectionisme, de behoefte om jezelf te profileren (terwijl je dat niet meer nodig hebt), een stroef lopende relatie of gepieker over de volgende stappen met je bedrijf, dan kan dit voortkomen vanuit een denkpatroon die stress veroorzaakt. En je klachten in stand houdt. Zonder dat je het in de gaten hebt.

Ik begeleid je persoonlijk gedurende een half jaar naar klachtenvrij. Hou er rekening mee dat het ook wat langer kan duren. We zijn mens en zijn allemaal verschillend.

Je bent welkom in mijn praktijk in Monster, nabij Den Haag. Ik werk ook online.
Online: Ja

Locatie & contact

Straat + huisnummer: Santhorsthof 1
Postcode: 2681 ME
Plaats: Monster
Telefoon: 06-18 38 53 59
Website: https://www.lisabastiaansen.com/
Email: lisa@lisabastiaansen.com

Tweede locatie

Straat + huisnummer:
Postcode:
Provincie 2e locatie:

Sociale media

Facebook:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lisa-bastiaansen-pijn-eliminatie-78243263/
Twitter:
Instagram: https://www.instagram.com/lisabastiaansen/