Skip to main content
  • Aangesloten Professionals

Waar let je op?

Bij het vinden van een EFT-professional is het vooral belangrijk dat je iemand kiest bij wie je je op je gemak voelt. Veel professionals bieden de mogelijkheid van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Fysieke consulten of online? Een fysiek consult is vaak prettig, maar online of zelfs telefonische consulten zijn ook mogelijk. Afstand hoeft daardoor niet de doorslaggevende factor te zijn bij het maken van een keuze. Bij de zoekfunctie kun je expliciet filteren op professionals die hun diensten ook online dan wel uitsluitend online aanbieden. Professionals die een fysieke praktijkruimte hebben, staan vermeld op de landkaart. Klik op de pinnetjes op de kaart voor meer informatie. Onder de kaart zie je een overzicht van alle professionals.
- Disclaimer -

Informatie over deze professional

Naam: Gabriëlle Rutten
Praktijknaam: EFT Praktijk Actrom
Omschrijving: Ik werk sinds 1999 als zelfstandig adviseur, coach en trainer. Ik heb mijn eigen adviespraktijk voor psychische en lichamelijke problemen en sinds 2003 gebruik ik met veel succes EFT bij de coaching en sessies die ik geef. Ik ben opgeleid tot arts (cum laude afgestudeerd en sinds 1-1-18 niet praktiserend), master practitioner NLP en Gary Craig / Novet gecertificeerd in Official EFT.



Na een aantal jaren klinisch wetenschappelijk onderzoek en werk als arts in het AMC, heb ik een tiental jaren bedrijfsgeneeskunde gedaan. Daarna heb ik 3 jaar in Kosovo gewerkt voor de Verenigde Naties. Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik EFT Hoofddocent en directeur van Novet en geef ik workshops, cursussen en opleidingen in Gold Standard EFT en Optimal EFT. Met Gary Craig werk ik regelmatig samen in zijn Official EFT webinars.



Ervaring:
Gabriëlle gebruikt sinds 2003 EFT volop in haar werk en geeft opleidingen in EFT vanaf 2008. Zij heeft ruim 500 mensen in EFT opgeleid en is 25 jaar actief als coach en trainer. Naast de oorspronkelijke CERT II certificatie bij Gary Craig, heeft zij Gary Craig / Novet certificatie voor Official EFT (d.w.z. zowel voor Gold Standard EFT als Optimal EFT). Zij is directeur en EFT Hoofddocent van Novet dat sinds januari 2018 het Gary Craig Official EFT Training Center voor het Nederlandse taalgebied is.
Online: Uitsluitend online
Plaats: Zweden
Telefoon: 06-30 44 92 55
Website: http://www.eftpraktijkactrom.nl/
Email: info@eftpraktijkactrom.nl

Sociale media

Facebook:
LinkedIn:
Twitter:
Instagram: